Jul

26.12.2013
05:37

Nå har jeg feiret min første jul her i Japan, (som jeg husker).

Det var jo litt annerledes en den vanlige julefeiringen vi pleier å ha.

Mest fordi at helle familien ikke var samlet. Vi er spredd utover hele verden, Ingvild i Kambodsja (http://kambodsja.gus.no ) , Andreas i Kina -> snart til Thailand (http://bigiasia.blogg.no ) , Og Maria i Norge.

 

Men vi hadde en FLOTT julaften:

 

Vi startet dagen med siste innkjøp. Her i Japan er alle butikker åpne, en helt vanlig jobbdag og skoledag? Det syns jeg var ganske rart. Man kan jo ikke gå på SKOLE på selveste juledagen!!

Så var det tid for julegrøten. Men mamma hadde nemlig møtt på Hauge nede på butikken, og de hadde sushi til Lunsj, så hvorfor kunne da ikke vi også ha Sushi ? Meg og Pappa måtte tilslutt bli med på det vi også. Jeg hadde kun et krav,  nemlig at vi måtte ha mandelen i sushien.  Det blir ikke skikkelig jul uten mandelen, om den må være i grøten eller sushien.

Det var en vellykket julelunsj J Bare for å nevne det, jeg fikk mandelen J

 

Dagen fortsatte videre med kokkelering på kjøkkenet.

Klokken halv fem ringte det på døren, den var vaktmesteren som ordne noe med rørene. Hvor vanlig er det å komme HALV 5 på Julaften for å ordne noe? Jaja, det gikk heldigvis fort :P

Klokken 5 igjen ringte det på døren igjen, denne gangen var det gjestene våre,  Fam. Leirvik, David (https://teop.exposure.so/my-life-the-last-months) og Liv Bakke.

Vi hygget oss med god julemat, Kalkun og masse godt tilbehør, og deilig dessert :P , og gaver . Vist du lurer på hva Japanerne spiser som julemat, så kan jeg fortelle deg at Japanerne spiser : Fried Chicken, helst fra Kentucky Fried Chicken, og til dessert spiser Christmas Cake som er bløtkake. J Det var veldig koselig med han lille tullekoppen, Matias som sprang rundt å skapte liv og røre J

 
 

En fornøyd mamma :) 

Vi hadde dessert i hauer og spann !


Det vil jeg si var en gøy, FLOTT  og ikke minst en julaften men mange fine folk

 

Les mer om jul i Japan : http://www.nlm.no/nlm/internasjonalt/japan/nyheter/landet-hvor-julekyllingen-bor som er skrevet av Torgeir Hauge, http://japanliv.net

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

HannaChan 14, Kristiansand
Hei! Jeg heter Hanna Emilie, og er fra Kristiansand. Jeg er 14 år, og bor nå i Kobe, en by i JAPAN! Her skal jeg bo i 2 år. Jeg går på en internasjonal. Her skriver jeg om hvordan livet mitt er her i Japan.

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

hits