Kunstløp VM

30.03.2014
06:36

Nå har jeg vært i Tokyo også! Det var virkelig spennende J

Noe av det gøyeste var Kunstløp VM.

Jeg har sittet spikret foran TV å sett på kunstløp OL, NÅ fikk jeg se alt i virkeligheten!

 

Onsdags morgen på kvelden tok meg og pappa nattbuss til Tokyo. Vi reiste klokka 10:30 og var framme i Tokyo klokken 08:00. Det var en.. søvnløs natt.

Det var veldig deilig da å tilbringe hele dagen I ishallen, hvor vi bare satt å så på.

 

Vi begynte å se parløp. Det er ganske obvious at det er par som går sammen, en gutt og en jente. Jeg har ikke satt meg like mye inn i det og har ikke noen spesielle jeg heier på.  Det var spennende det også, det endte med Tyskere som vant parløp. De var i hvert fall fra Europa!

 

Såå.. kom det mest spennende, kvinnenes kunstløp! Høydepunktet var selvfølgelig Anne Lise. Anne Lise er fra Norge. Hun er den eneste kunstløperen fra Norge som var med i VM(På MANGE år) og OL. Hun var fantastisk og det var så å si perfekt!

 Vi hadde plasser langt ifra, så jeg gikk nærmere. Jeg sto nesten rett ved og så veldig bra! Når hun var ferdig skulle jeg gå og kaste en gave på isen (Litt rart, men det er mange som gjør det, kaster en blomst eller noe på isen.) Det var sinnsykt flaut. Jeg følte at alle så på meg, ca 18 000 mennesker i hallen, som selvfølgelig ikke alle gjorde. Jeg var helt mo i beina når jeg løp tilbake til plassen min igjen.

 

     Det var også utrolig gøy å se de aller beste, Carolina Kostner, Mao Asada, Julia Lipnitskaia og Gracie Gold. Jeg regner med at for de fleste av dere så ringer de ikke noen bjeller nør dere hører disse navnene, men de er noen av de beste i verden.

 

 Når Mao Asada, som er fra Japan skulle gå, var det skikkelig stemning i hallen. Det var jo Japans favoritt. Det var jubling, klapping og hoiing. Jeg tror aldri jeg har hørt SÅ mye lyd før. Hun var jo helt fantastisk da! Du skulle ha sett alle gavene hun fikk når hun var ferdig! Det strømmet til med folk for å gi gave til henne. Det var flere TUSEN som ville gi henne en bloms eller en bamsene. Pikene som hentet gavene fikk det veldig travelt. De fylte opp poser med poser med gaver. Jeg lurer veldig på hva hun gjør med alt hun får.  Det var veldig gøy for Japan at Mao vant!

 

Julia Lipnitskaia er min favoritt. Hun er fra Russland og er bare 15 år! (16 i år). Bare ett år eldre en meg, altså! Hun er helt suveren. 15 år og danser på isen som om det er like lett som å gå. Hun er et naturtalent, det var sinnsykt å se henne på ekte. 15 år og ta andre plassen!

 

Som du kanskje forstår, syns jeg dette var veldig gøy! Det var ikke bare gøy å se på, men å kjenne på stemningen var også minnerikt!

 Når vi var hjemme igjen i går, på lørdag, satt vi foran TV og følte med på finalen.

 

Det var gøy,gøy,gøy! 

 

På dette bildet ser du hvordan folket begynner å stømme mot isbanen, folk løp for å komme frem raskt. Fikk desverre ikke bilde av alle gavene PÅ isen. Ser du de jentene med Lyseblåe kjoler? Det er de som henter gavene. Så gøy å gjort det. Det hadde nok ikke funket for meg, når jeg blir nervøs av å bare hive en gave på isen.. 

 

Dette er han som vant guttenes VM.  fra Japan, Yuzuru Hanyu Julia lipnitskaia (2 plass), Mao Asada (1plass) og Caroline Kosner (3 plass)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

HannaChan 14, Kristiansand
Hei! Jeg heter Hanna Emilie, og er fra Kristiansand. Jeg er 14 år, og bor nå i Kobe, en by i JAPAN! Her skal jeg bo i 2 år. Jeg går på en internasjonal. Her skriver jeg om hvordan livet mitt er her i Japan.

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

hits