På tur i TOKYO!

06.04.2014
09:11

Som sagt, så dro jeg til Tokyo på onsdag sammen med Pappa. Første dagen var vi på kunstløp. Men hva gjorde vi på fredag?

 

Vi sov jo på et hotell, et veldig enkelt hotell men helt greit J Vi måtte opp veldig tidlig for å rekke frokosten, synes jeg i hvert fall. Vi måtte være ferdig til klokka 9:30, sikkert bare meg og de andre ungdommene ute i verden som syntes det er tidlig.

  Siden vi sto opp så tidlig, fikk en veldig lang dag på byen. Vi tok tog og undergrunnen rundt i Tokyo for å komme dit vi ville. Det var tog og stasjoner overalt, vi trengte ikke å gå lange stykket for å komme til en ny stasjon.

  Det var jo noe helt annet en Kobe, som jeg syntes var veldig stor før! Tokyo har 13,2 millioner innbyggere. Kobe har bare 1,55 millioner.

  Byen var ekstrem stor! Det var folk overalt. Det var mange forskjellige folk, med ulike klesstiler. Pappa satt å studerte folk når jeg var inne på butikker.

Jeg var på butikker, store butikker som var mer som shopping sentere. En enkel butikk, som for eksempel H&M var seks, syv etasjer  stor, og det var nesten bare klær til kvinner, perfekt. Mine favoritt butikker er Forever21 og Bershka som de selger masse fint og billig på. Jeg vil ikke nevne engang hvor mye jeg kjøpte.. jeg ble plutselig blakk.

 I Tokyo, i forhold til Kobe, så vi mange flere utlendinger. Jeg er vant til å være en av veldig få utlendinger, mens i Tokyo var det utlendinger overalt! Sikkert mange av dem var turister.  Folkene i Tokyo brydde seg ikke om at jeg var utlending, de er nok veldig vandt til det.

     Vi gikk rundt på butikker og spiste litt her og der i tolv timer! Pappa har  fått mer en nokk av shopping livet, men han syntes det var gøy å se på folkelivet.

Vi var veldig slitne når vi satt oss på nattbussen hjem igjen. Det var nok en søvnløs natt. Klokka 8 var vi hjemme igjen i Kobe.  Det er godt å være hjemme igjen, men borte er best!

 

Dette var frokosten min på hotelett, enkel. 


Så var vi ute på shopping! 


Her var vi å spiste på et gatekjøken. Det var veldig godt. Vi fikk maten nesten før fikk bestilt den. Som du ser, så var det bare meg og menn. Mennene her spiste matten veldig fort, jeg lurer veldig på hvor mange nye ansikter jeg så mens jeg satt her. Alle plassene var ihvertfall byttet ut minst en gang hver.

Selvfølgelig ble det et par Starbucks!

På en Hello Kitty butikk.Pappa måtte selvfølgelig spør om å ta et bilde. Jeg la ikke merke før akkurat nå, at jeg var i bakrunden... 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

HannaChan 14, Kristiansand
Hei! Jeg heter Hanna Emilie, og er fra Kristiansand. Jeg er 14 år, og bor nå i Kobe, en by i JAPAN! Her skal jeg bo i 2 år. Jeg går på en internasjonal. Her skriver jeg om hvordan livet mitt er her i Japan.

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

hits