SØSTERBESØK!

28.04.2014
15:17

 

 

Det har vært kjempe gøy med besøk fra Ingvild, Hanna Emilies søster, i nesten tre uker. Tre uker går veldig fort når vi gjør så mye gøy. Litt synd at Hanna Emilie måtte gå på skole. Men, da fikk Ingvild litt tid å jobbe selv. Det var et par timer fri fra en fjasete jente. Det var jo veldig fint når det var helg da! Da hadde vi jo hele dager sammen og ikke bare kvelder. Jeg vil si vi fikk gjort ganske mye sammen og svidd av litt penger på seks dager (lørdag og søndag * tre helger).

 

 Ingvild begynte ferien ganske rask med med oppkastsyka, det er jo lykke -.- . Der gikk det et par dager med å snakke i porselentelefonen (forstår du den? ). Hun fikk aldri helt tilbake matlysten igjen, gikk glipp av mye god mat der Ingvild!

   Når Ingvild endelig klarte å stå på beina tok vi jentene en shoppingtur til OSAKA! Utrolig gøy! Ingvild hadde aldri vært der før, så det var gøy ! Forever21 falt  best i smak hos Ingvild. Forever21 er en butikk fra Amerika, en tre etasjes butikk

. Det ble ikke en veeeeeldig lang tur siden Ingvild ikke var i sin beste form (Hanna Emilie ønsket å vise henne et par butikker til..).

  Sliten som Ingvild var, ble Ingvild dratt med til Kyoto dagen etter.  Der har Hanna Emilie vært før >>  Trykk her. Dessverre så var mamma blitt syk og måtte stå over. Hanna Emilie og Pappa snakket om at de kjente seg litt ugne. Sitat fra Hanna Emilie, ?Jeg og pappa ble ikke like syke som dere siden vi er sterkere og tåler mer. Kanskje det var sant, kanskje ikke. I erstatning med mamma, ble David med oss til Kyoto.  

 I Kyoto fikk vi blant annet se på det kjente gulltempelet, som er et tempel laget av gull, og etterpå så vi den ?utrolig? steinpark. Hanna Emilie og Ingvild forstod ikke helt greie med den. Folk satt og beundret noen steiner som var inngjerdet i en liten hage. Disse skulle visst være helt fantastiske, og folk satt seg ned i all stillhet og virkelig beundret steinene.

Alt i alt, var det en utrolig fin tur der vi fikk sett nærmere på litt av den japanske kulturen. 

 

Resten av uka har gått til at Hanna Emilie har vært på skole og skøyter (Ingvild var med å så på den flinke søstra si en gang) og kveldene er blitt brukt til familiekos. Som vil si jordbær og spilling. Som den spillefamilien vi, blir det ikke en ordentlig kosekveld uten brett- eller kortspill.

 

Siste helgen ble brukt godt. På fredagen var på på stranden etter skolen og grillet og spilte volleyball.

Lørdagen begynte med en god og laaaang fjelltur på 2.5 mil som tok rundt 6 timer. Fra Rokko til Takkaratsuka.  Etter denne turen gikk vi i en herlig onsen, som blant annet hadde et stort varmt bobblebad ute, godt over 40 grader!. Utrolig herlig  etter en slitsom tur. Etter dette skulle vi i følge Ingvild rett hjem og legge oss under dyna. Det hun ikke visste (eller?latet som hun ikke helt visste) var at de andre hadde planlagt en liten overraskelse til henne. Vi skulle nemlig ut og spise på en tema-restaurant, skuespillish..  Vi glemte tilfeldigvis å gå av på riktig stasjon, og endte foran denne restauranten. Det var en restaurant formet som et fengsel der vi satt i fengselsceller. Servitørene var ikledd politi og fengselsdrakter.  Maten var utrolig god, men formet på litt ekle måter.  Noe av maten så helt svidd og brent ut, men smakte herlig. Høres det godt ut med øye i spagettien? Drikken fikk vi med sprøyter! En gang i timen så er det er lite show. Alt ble helt mørkt, og det kom snikende inn noen ekle blodige spøkelsesdamer som gikk rundt og så på oss utforbi cellene. Sakte men sikkert telte de fra 1-10. Da de kom på 10, ble det kaos. Ekkel musikk og spøkelse damene smalt opp alle dørene og kom helt opp i fjesene våres. Det  var grusomt, men utrolig gøy også. Litt av en opplevelse.

 

Søndagen, Ingvilds siste dag, var vi på standa på Suma., som utrolig nok veldig folksomt. Men vi var nok de eneste som badet og solte oss. Japanerene bare stirret litt rart på utlendingene som satt i badetøyet, i april?!?!!

Etter dette gikk Ingvild og Hanna Emilie til Harboland, for å kjøpe inn de siste tingene Ingvild skulle ha med seg.

Resten av kvelden ble brukt til å høre på pappa som hadde tale for Misjonshuset via skype og ordentlig god japansk mat, sjabu sjabu. En veldig god avsluttning på noen flotte uker!

 Som du kanskje ser så er det i en bestem person vi har skrevet som, verken Ingvild eller Hanna Emilie. Det er rett og slett fordi søstrene Urstad ikke klarte å bestemme hvem som skulle skrive og delte derfor jobben J

  Det er veldig trist å sitte hjemme nå som Ingvild har dratt. Aleine med gamlingene, huff og huff.  Det ble plutselig veldig stille i heimen..

 

Det har i hvert fall hvert noen flotte uker INGVILD, takk for en hyggelig stund J

Til KYOTO! Litt mere utespising har det blitt !

Så var familien Urstad på langtur, igjen.

Og... et par starbucks! Hanna Emilies favoritt!Ikke galt med ho her på besøk 

Grilling på Maiko BEACH!Dette var jo en litt.. spesiel pizza! :)


A HAPPYHAPPY family!


Hanna Emilie & Ingvild Urstad

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

HannaChan 14, Kristiansand
Hei! Jeg heter Hanna Emilie, og er fra Kristiansand. Jeg er 14 år, og bor nå i Kobe, en by i JAPAN! Her skal jeg bo i 2 år. Jeg går på en internasjonal. Her skriver jeg om hvordan livet mitt er her i Japan.

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

hits