Besøk av norgesvenner !

28.06.2014
01:29

Hei & Hopp!
Hvordan kan det egentlig ha seg at jeg ikke har blogget på suuuper lenge?
Jo, jeg har nemlig vært kjempe travel med besøk :) for en uke siden reiste Ingvild, søsteren min . Og en uke før der reiste Andreas , broren min også hjem etter et hyggelig besøk hos hos i Japan.MEN det stoppet ikke der, på den eksakt samme dsgen som Ingvild reiste kom mine to gode venninner, Anikka og Elisa Naponi! Tenk å få venninnene sine ut på besøk som man ikke har møtt på et helt år!

Siden da har vi vært veldig travle med å gjøre AlT man kan gjøre i Japan på 2 uker. . det gøyeste vi har gjort foreløpig er nok universal studio :) der var vi på torsdag. Når vi var der rett før det åpnet, klokka 10, trodde jeg virkelig at dette kom til å bli en overfylt dag. Men så fort som vi kom inn i Parken, spredde alle folkene seg og deg var plutselig ikke Så alt for mange :) det var så gøy at det ikle var ca 5-50 minutters ventetid på hver attraksjon !

På tiden vi hade (klokka 10-18) fikk vi gjort ganske mye: vi tok alle de største og beste tingene som blandet annet back to the future, jurasdic park osv. Vi fikk ta berg og dallbanen to ganger ! En gang forlengs, og den andre gangen tok vi den baklengs . Det skumleste var definitivt å ta den baklengs , siden da viste vi ikke hva som skjedde, og fikk skikkelig sug i magen! Vi tok også space fantasy, som var en ride som gikk ganske fort or snurret, det var en i universet , så det var masse kule lys og farger. Den var fin og at samtidlgig som spennende , og bare 10 minutters kø på det meste!
Selvfølgelig så var vi også i wAterland og så på et show. Vi satt helt framme, så vi ble litt våte, men vi hadde fått forvarsel, så det var vårt eget valg :) vi var også å så shrek i 4D, som var ganske kult:) spiderman riden, men masse kule effekter, sko også godt ann.
Så et jeg prøver å si er at vi har hatt det supergøy!

Kanskje et mest utfordrend er at jeg skal vise veien på toget. Jeg er jo blitt veldig vant til å ta toget etter et år med trening. Men når man snakker i er sett blir man fort vimsete , og kan gå litt feile veier til tider, da er det bra å ha med noen som passer på litt bedre en meg og får oss til å rette opp igjen . Vi kommer oss alltid hjem igjen , hvis du lurer.. Bare med litt omveier.

Hvordan fikk jeg egentlig tid å skrive når jeg har besøk? Jo.. Det har seg slik at vi sitter fast i en bil i 4 timer før vi er fremme i Hiroshima , hvor vi skal se på fredsmuseumet, og masse kult :) bare 3 timer Igjen til vi er fremme nå!

Ser di de Harry Potter skiltene? Harry Potter world skal åpnes 15/7, jeg gleder med sinnsykt mye!!

Cockiemonster!!

Da kommer det forhåpentligvis ut noeN bilder fra Hiroshima !!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

HannaChan 14, Kristiansand
Hei! Jeg heter Hanna Emilie, og er fra Kristiansand. Jeg er 14 år, og bor nå i Kobe, en by i JAPAN! Her skal jeg bo i 2 år. Jeg går på en internasjonal. Her skriver jeg om hvordan livet mitt er her i Japan.

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

hits